Bodza Studio logóterv

Egy kedves barátném barátnője kért meg ékszerüzlete logójának megtervezésére, Bodza Studio néven. Volt néhány terve, de elakadt egy ponton. Megmutatta az ékszereit, és néhányukról kedvenc stílusaim, az art nouveau és art deco jutottak eszembe.

Boltjának elérhetősége: Bodza Studio.

Ékszereiből néhány, és vázlatai:

Az én első verzióm egy íveltebb, inkább art nouveau stílusú logó volt, de nem voltam benne biztos, hogy illik-e ízléséhez. Az irány tetszett, ezért megmutattam neki.

Nagyon édesnek tartotta, de megerősítette, hogy egy modernebb, talpnélküli fonttal jobban tetszene neki, ezért hozzáláttam néhány variáció elkészítéséhez, és tovább ötleteltem. Mindkettőnknek nagyon megtetszett a geometrikusabb art deco font, és a B betűn keresztül ívelő S. Némileg kozkácatos választás, hiszen az olvashatóság rovására kreatívkodtam.

Az alábbi csomagolás mintadarabokat ő készítette a két befutó tervből, hogy segítsenek a végső döntésben. A második verziót ő is ötletesnek és modernnek tartotta, de szíve őt is inkább az első verzióhoz húzta. Az olvashatóság talán komolyabb probléma lenne, ha a "studio" szó nem lenne annyira ismert, de talán az általános elterjedtsége miatt annyira talán nem probléma, hogy az S betű játékosságával tettük érdekesebbé a logót.

A végső választás mégis erre a verzióra esett, és kíváncsian várom, hogyan fog mutatni a webshopján és a csomagolásban!

hu_HU