Logó tervezés

Logo design for Bodza Studio, a jewellery designer aiming for feminine, modern, minimalistic style.

Logó terv egy hivatásos kreatívokból álló csapat számára, akik a játékfejlesztést tűzték ki célul, miközben az Unreal Piacterére és egyéb bedolgozói munkákat vállalva tartják el magukat. Értéküket a játékos kreativitásban és professzionális hozzáállásban látják.

Egy független, kicsiny színjátszó társulat számára elkészített logó, akik leginkább vígjátékokat, operetteket és gyermekelőadásokat mutatnak be az ország különböző pontjain.

Logo design for a new technology forward gaming studio that specializes in blockchain games. Their audience is the wider gaming community with an emphasis on lean towards more tech-savvy.

Logo design for a independent horror game played on the island of dolls, where the hand reaches for the full moon, but also maybe the eye of a doll.

Embléma terv egy Flightsim (Microsoft Flight Simulator) témájú discord csatornához. Ezt a logót használjuk a youtube csatorna videóin és a thumbnail képeken.

Animációk

A vektoros képek animációjának újrafelfedezése a Rive appon keresztül. A Rive egy új rendszer, ami a vektoros animációkat és interaktivitást vadonatúj szemlélettel közelíti meg. Terveik szerint szorosan beépíthetővé válik többek közett az Unreal engine-be, ezért úgy döntöttem, hogy megismerkedem az app működésével. Szokatlan, de érdekes megoldást nyújtanak az animációk keverésére és az interaktivitás kialakítására egy "State Machine" elnevezést kapott szerkesztőfelülettel. 

 

Below animation samples are interactive, try to hover the mouse and click each animation.

Játék UI tervezés

Egy nyomozós kalandjáték mintaverziójáthoz készült UI terv, a játék az 1930-as években egyfajta filmm oir hangulatban dolgozza fel az ismert Cthulhu mítoszt.

UI terv egy Steamen korai megjelenésű interaktív történethez. Egy modern, minimalista felületet kértek, ami nem vonaj el a figyelmet a magas minőségű 3D grafikáktól.

Arculat terv

Ez egy folyamatban lévő non-profit project, amit egy kedves barátom számára készítettem. Évtizedes Adobe oktatói tapasztalatát szeretnénk online is közzétenni, és ehhez próbáltam megfelelő színvonalu arculatot létrehozni.

Közösségi marketing képek

A Neocoregames-nél töltött idő alatt többnyire az elemek elrendezése és a tipográfia volt a feladatom, de amikor nem a játék illusztrációival vagy concept arttal dolgoztam, akkor én készítettem a képfelvételeket is a játékból.

Nemrégiben készítettem a következő néhány videó előképet és közösségi média bejegyzést partnerem youtube csatornájához. Szerette volna, ha igazodik a kifutópálya sárga színéhez, és stílusában illeszkedik néhány hasonló youtube csatornához is.

Legkisebb projektem:
Emoji ikontervek egy Flightsim Discord csoporthoz.

Weboldal tervezés

Napjainkban Wordpress és Elementor segítségével készítek weboldalakat. A tárhely és wordpress plugin szolgáltató partnerem gondoskodik a pluginek frissességéről és a weboldalak biztonságának naprakészségéről.

N-dizajn

Logó és weblap tervezés egy barátnőm üveg ékszerei számára. Egy olyan weboldalt szeretett volna, ami személyesebb mint az általános webshop sablonok, ezért kért fel a weboldal ekészítésére. Illustrator, Photoshop, WordPress és Elementor használatával készült, egy alapos szűrési rendszer kialakításával, aminek a segítségével szinte játékká válik a különböző ékszergyönyörűségek közötti válogatás.

Tamás Láng Andrea

Egy pszichológus barátnőm számára készített weboldal, melyben egy régi, kislányával együtt készített spirálos rajzot használtunk fel design elemként. Egy könnyed, megbízható, nyugalmat árasztó hangulatot szerettünk volna elérni. Photoshop, Wordpress és Elementor használatával készült az oldal.

Pódium színház

Egy alacsony költségű, egyszerű megoldásra volt szükség, ezért Wordpress és Elementor használatával terveztem újra kicsit elavult weboldalukat.

Baptista Diakóniai Központ és aloldalai

Egy Baptista Központ és aloldalai számára készült webdesign. A weboldal pillanatnyilag inaktív, tartalom feltöltésére vár.

  • különböző aloldalak, konzisztens arculattal
  • a különbségeket különböző színpaletták hangsúlyozzák

Képernyőfelvétel és videóvágás

Pár évvel ezelőtti hobbiprojektjeim: a felvételeket xbox vezérlővel készítettem a Secondlife virtuális világában, és Adobe Premiereben vágtam meg ezeket a felvételeket. Nem nevezném profi szintnek, de tükrözi a vágási képességeimet, és nagyon élveztem ezeket a munkákat is.

Browse 
Most recent 
Works
hu_HU